Program

PDF version af program for efteråret 2019 kan findes her:

Efterårsprogram 2019 (9 downloads)
sep
4
ons
Workshop – Printerpapir ikke bare printerpapir
sep 4 kl. 19:00

Jesper Iversen fra Iversen Company kommer og viser os, at printerpapir ikke bare et stykke hvidt papir, der enten er blankt eller mat. Du kan opnå meget forskellige udtryk i dine billeder ved at vælge det helt rigtige printerpapir til dine billeder. Jesper Iversen medbringer et sortiment af forskellige papirer, og du vil blive overrasket over, hvor stor forskel det kan gøre, om du vælger et billigt ”standardpapir” eller et lidt dyrere Fine Art Papir.
Jesper vil også komme ind på, hvad en printerprofil er, og hvor vigtigt det er at vælge den ICC-profil, der passer til printerpapiret.

Printerpapir

okt
2
ons
Aftenfotografering ved 100 ISO i middelalderbyen
okt 2 kl. 19:00

Der er en helt speciel stemning i middelalderbyen, når mørket falder på. Det er stemningen i de mørke stræder og smalle gyder, vi skal fange i denne aftenfotografering. Tag dine billeder på 100 ISO og med stativ for at få den gode kvalitet i dine billeder.
Vi mødes kl. 19.00 på hjørnet af Vester Voldgade og Farvergade, og vi slutter kl. 21 i Den Bornholmske Ambassade, Vandkunsten 6, 1467 København K.

nov
6
ons
Workshop – Nils og Ove afslører deres billedfiduser
nov 6 kl. 19:00

På opfordring fra medlemmer vil Nils Hastrup og Ove Lyngsie vise hvordan de laver deres billeder, så teknikken er i orden.
Nils vil vise hvordan han laver sine farvebilleder og Ove vil vise hvordan han laver sine sort/hvide billeder. Det er ikke magi, det er teknik alt sammen.

dec
4
ons
Workshop – atelier
dec 4 kl. 19:00

Kom og lær at bruge klubbens flashanlæg, og afprøv forskellige lysopsætninger til portrætfotografering, Jesper Jensen vil komme med tips og gode råd.
Deltagelse på workshoppen kræver at du er fortrolig med dit kameras indstilling af iso, blænde og lukketid. Det er en god ide at medbringe stativ.