Program

PDF version af program for efteråret 2019 kan findes her:

Efterårsprogram 2019 (9 downloads)
aug
5
man
Fototur til Christianshavn
aug 5 kl. 18:00

Mødested: Christianshavns torv ved Metro trappen
Christian d.4 påbegyndte denne “nye” bydel år 1617, tanken var at huse nederlandske immigranter samt militære styrker (garnison). Christianshavn rummer mange kontraster, fra industri (B+W) fattigt arbejderkvarter til moderne eksklusive boliger. Denne fototur byder på rige muligheder for at løse nogle af årets bundne fotografiske udfordringer.
Solnedgang denne dag kl. 21:08

aug
12
man
Fototur til Valbyparken
aug 12 kl. 18:00

Valbyparken er beliggende i Sydhavnen og er med et areal på 64,2 ha Københavns største park. Parken rummer vild natur og plejet park, skov og mange temahaver og en stor rosenhave. Parken ligger ud til Kalvebod Strand.
Omkring Valbyparken ligger flere gamle haveforeninger, bl.a. Hf. Kalvebod (helårsbeboelse), Hf. Musikbyen (nyttehaver med småhuse), Hf. Bergmannshave og Hf. Frederiksholm.
Mødested: Ved parkeringspladsen inde i Valbyparken, lidt syd for Cafe Rosenhaven (lukket mandag).
Der er kørevej fra Hammelstrupvej, hvor der er skilte til Rosenhaven og til cafeen. Buslinie 3A har endestation tæt ved parkens hovedindgang fra Hammelstrupvej/Tudsemindevej. Herfra er der ca 500 m gennem poppelalléen til mødestedet. Nærmeste stationer er Sjælør St. og Ellebjerg St. https://www.kk.dk/valbyparken Kort over parken incl. angivelse af p-pladser findes
på: Her kan du læse mere om temahaverne. Og her: http://www.sansehaver.dk/brochurer/valbyp.pdf

aug
19
man
Tur til Århusgadekvarteret, Nordhavn
aug 19 kl. 18:00

Vi mødes kl. 18 på Nordhavn station.
Derfra går vi en tur i Århusgadekvarteret, hvor der vil være rig mulighed for at fotografere moderne arkitektur. F.eks. FN Byen og Portland Towers, vi kan gå en tur op på taget af det røde P-hus Lüders, hvor der er “konditag” øverst oppe. Den gamle DLG foderstofsilo er ombygget til “The Silo” med boliger i den luksuriøse ende, og man kan også se Frihavns Tårnet.
Er man på cykel er der også mulighed for at komme længere omkring i Nordhavnen og f.eks. se The Crane, som er Nordhavnens gamle kulkran, der er ombygget til hotelværelse og mødelokale, eller Copenhagen
International School.

aug
26
man
Fototur: Israels Plads, Ørstedsparken mm
aug 26 kl. 18:00

Israels Plads med Torvehallerne i den ene ende og Ørstedsparken i den anden rummer gode muligheder for at tage billeder til sæsonens bundne emner: Den grønne by, Fest i byen, Cykler i byen, Byens vand, Detaljer i byens bygninger, Byen efter solnedgang (kl. 20.20 denne aften).
Er det en skøn sensommeraften, vil der sikkert være masser af liv på pladsen med basketballbaner, skate spots og trapper. Torvehallerne (åben til 19.00) og områdets øvrige udeserveringer vil summe af liv. Der er også gode fotomuligheder i Ørstedsparken, på Dr. Louises Bro og i området omkring Nørrevold i øvrigt.
Vi mødes på trapperne på Israels Plads ved hjørnet af Vendersgade og Linnésgade.