Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /customers/a/7/9/kfak.dk/httpd.www/ny_kfak/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47 Klubbens faciliteter – KFAK

Klubbens faciliteter

Foto: Nils Hastrup
Foto: Nils Hastrup

Som medlem af KFAK har du fri adgang til til klubbens faciliteter.

 • Klublokalet
  Her kan du mødes med dine klubkammerater til mødeaftener eller når du synes. Du kan låne nøgler til at komme ind, læs nærmere her.
  Klublokalet er i brug til KFAK’s klubaftener mandag aften og visse onsdage, mens Dansk Nikonklub bruger lokalet til klubaftener tirsdag aften. Den øvrige tid lånes lokalerne ud efter først til mølle-princippet. Du kan som medlem reservere lokalerne via reservationssystement på nettet (kræver login).
 • Projektor
  Klublokalet har netop fået en ny  lysstærk og højopløst Epson-projektor takket være et gavmildt bidrag fra Tuborgfondet. Se brugsanvisningen her.
 • (Ingen) mørkekammer
  I kælderen under klublokalerne fandtes et fuldt udstyret  mørkekammer til filmfremkaldelse og forstørrelse. Desværre blev mørkekammeret totalskadet under det voldsomme skybrud i starten af juli 2011. Lokaleforeningen KFL har besluttet at nedlægge mørkekammeret, men flere klubmedlemmer har gammelt mørkekammerudstyr stående på loftet, så spørg dig for, hvis du kunne tænke dig at genoptage de gamle teknikker.
 • Studie/atelier
  I klublokalet findes en ruller med baggrundspapir, som kan bruges til opstilling af et interimistisk atelier. Du får lidt motion ved at rydde borde og stole til side 🙂
  Læs nærmere her.
 • Flashanlæg
  Klubben råder over to flashanlæg – et fortrinsvis til brug i klublokalet og et til at låne med hjem. Læs nærmere her.
 • Farvekalibrator
  Du kan bruge klubbens farvekalibreringsudstyr til at kalibrere skærm, printer og kamera, så du sikrer dig de farver du ønsker dig på skærm og print. Læs mere her.
 • Skæremaskine
  Skal dine billeder monteres pænt kan du bruge klubbens skæremaskine til at skære et passepartout. Du kan også købe karton i hvid, sort og grå. Læs mere her.
 • Farveprinter
  Klubben har en Epson 3880, som kan printe op til A2. Klubben har indkøbt papir til den, som den er kalibreret til. På den måde er det nemt at lave flotte prints.
 • Computer
  I klubben findes en bærbar pc med nødvendige drivere til klubbens hardware.
 • Negativskanner
  Skan dine gamle negativer eller dias med klubbens Nikon Coolscan filmskanner. (Bemærk: Der kan være problemer med at få scanneren til at virke under Windows 7/8)
 • Internetforbindelse
  I klublokalet er der en trådløs router, som er koblet op på Parknet, drevet af andelsforeningen, som lokalerne ligger i.