Om KFAK

KFAK står for Københavns Fotografiske Amatør-Klub. Foreningen blev stiftet i 1895 som landets første fotoklub, og har lige siden været et samlingssted for aktive amatørfotografer fra det Storkøbenhavnske område.
Vi er i dag ca. 80 medlemmer i fotoklubben, som har et godt socialt fællesskab, hvor medlemmerne inspirerer og hjælper hinanden til at lave bedre billeder.

Foto: Nils Hastrup
Foto: Nils Hastrup

Mødeaften hver mandag – enten i klublokalet på Jagtvej 11 eller ude hvor de gode billeder er.

Klublokalerne, som alle medlemmer har ret til at bruge, kan benyttes til atelier med et nyt flashudstyr og med forskellige fotobaggrunde. Lokalerne har også udstyr til print og færdiggørelse af medlemmernes billeder.

Medlemsskab af KFAK betales halvårligt via et kontingent. Gældende “takst” oplyses af kassereren. For dette får du mulighed for at deltage i klubbens mødeaftener, ekskursioner, workshops og andre arrangementer – se programmet for yderligere info.

Nye medlemmer. Vi stiller ingen specifikke krav til nye medlemmer, men vi forventer, at du har en levende interesse for fotografi og fotografering. Fotoklubbens medlemmer har meget forskellige tekniske og kreative færdigheder, så der vil både være nogen, du kan lære af, og nogen der måske kan lære af dig.

Ønsker du at blive medlem af KFAK, eller ønsker du bare at høre mere om fotoklubbens aktiviteter, kan du kontakte formanden, Henrik Boserup, på mobil 4083 3355 eller på formand@kfak.dk

 

Adresse
Jagtvej 11 st. th.
2200 København N
Kontakt oplysninger klik her

Klubbens lokaler ligger lige overfor metrostationen Nuuks Plads.

Bankoplysninger
Danske Bank
registreringsnummer 1551
kontonummer 4024 532

Betalingsservice
PBS-nummer: 6524915
Debitor-gruppenr.: 1
Kundenummer: (Dit medlemsnummer  som du får tilsendt når du er blevet meldt ind).