Program

PDF version af program for foråret 2020 kan findes her:

Forårsprogram 2020 (137 downloads)
jun
8
man
Fototur til Køge:
jun 8 kl. 18:00

Mødested: Foran Køge S-togsstation på vestsiden (Ivar Huitfeldtsvej)
Køge er en ældre købstad med en række gamle byhuse placeret i sin bymidte, især omkring Køge Torv, hvor bl.a. Køge Rådhus og Kong Hans’ Gård, fra henholdsvis 1550 og 1634, ligger side om side med ældre borgerhuse. Mellem Kirkestræde og Nørregade ligger Sankt Nicolai Kirke, en gotisk kirkebygning opført i løbet af årene 1250-1300 med et 43 meter højt tårn. Kirken er byens vartegn. I Kirkestræde 20 finder man Danmarks ældst daterede bindingsværkshus, som er opført i 1527. Og så er der Køge Havn.

jun
15
man
Fototur til Vesterbro:
jun 15 kl. 18:00

Vi mødes ved Enghave Plads Metro station kl 18:00.
Enghaveparken er netop blevet genåbnet, efter en større “modernisering”, og er vejret godt, vil der være rigeligt med mennesker at fotografere.
Mellem Estlandsgade og Letlandsgade ligger Litauens plads og Gethsemane kirke, hvor der måske spilles Boules, eller bare nydes en øl på bænken.
Skydebanehaven finder, hvor Skydebanegade krydser Istedgade. Skydebanehaven fungerede tidligere som øvebane for Det Kongelige Kjøbenhavnske Skydeselskab og Danske Broderskab. Siden 1948 har parken fungeret som rekreativ oase og legeplads for Vesterbros beboere, så mon ikke papegøjen i parken refererer til “at skyde papegøjen”.
Vi slutter aftenen ved Kihoskh på Sønder Boulevard 53.

jun
22
man
Fototur til Nordvestkvarteret:
jun 22 kl. 18:00

Vi mødes ved biblioteksbygningen Rentemestervej 76 – kl. 18.00
Frem mod 1980-erne præget af socialt boligbyggeri, samt industri, og en del hærværk og overfald; måske derfor et dårligt rygte. I dag er området dog byfornyet, hvor industribygninger er renoveret til moderne beboelse. Der er stor etnisk diversitet. I området, 2 store grønne arealer – Utterslev moses nordvestlige del og Bispebjerg Kirkegård, samt sportsarealet ved Genforeningspladsen. Andre steder som: Emaljehaven, Rødkilde Park og Ungdomshuset på Dortheavej.

jun
29
man
KFAK-sæsonafslutning i Tivoli:
jun 29 kl. 19:00

Vi mødes foran hovedindgangen, Vesterbrogade 3 – kl. 19.00
Traditionen tro slutter vi sæsonen af med et lille digitalt fotorally med 5 emner i Tivoli. Billederne skal være taget samme aften i Tivoli inden haven lukker.
Kl. 21 mødes vi i Biergarten og ønsker hinanden en god sommer.
Jakob Lautrup leverer emnerne, og er dommer ved bedømmelsen af Tivolikonkurrencen til efteråret.