Program

PDF version af programmet kan findes her:  Seneste program (399 downloads)

maj
21
man
2. pinsedag. Intet møde
maj 21 kl. 19:00
maj
28
man
Sommerafslutning
maj 28 kl. 18:00

Sommerafslutningen er årets hyggelige grillfest, hvor vi uddeler fotoklubbens vandrepokaler og andre præmier til de fotografer, der har gjort sig fortjent til at blive hædret.

Du skal selv medbringe dine egne bøffer/pølser/fisk e.l. til grillen. Fotoklubben sørger for en varm grill og tilbehøret til et vellykket festmåltid.

Drikkevarer kan købes til de normale klubpriser.

jun
4
man
Fototur til Refshaleøen
jun 4 kl. 18:00

Yderst på den nordøstlige spids af København ligger i dag et klondyke af bygninger til alle mulige formål, som tidligere primært har tilhørt B&W. Der er havnefront med udsigt ind over København, tørdokken og B&W’s store konstruktionshal og meget andet.

Vi mødes ud for Aamanns Køkken, Refshalevej 163A. Se på et kort, hvor det er, for alle veje derude hedder Refshalevej. Men mødestedet ligger midt i det hele.

jun
11
man
Fototur til Pinseskoven
jun 11 kl. 18:00

I det 2.400 hektar store skønne naturområde på den sydlige del af Vestamager finder man bl.a. vidtstrakt græsland, enge og Pinseskoven – selvsået birkeskov af frø, der er blæst hertil fra Sverige. Pinseskoven har fået sit navn efter den tidligere opsynsmand Mardal Jensens vane med at spise pinsefrokost i skoven med sin familie. Hele området er oprindelig havbund, der i 1943 blev indvundet til militært øvelsesterræn, men som siden 1980’erne har været åbent for alle.

I Pinseskoven er der et rigt insektliv, så husk dit makroobjektiv.

http://danarige.dk/amager/

jun
18
man
Fototur ved Sankt Hans Torv
jun 18 kl. 18:00

Vi mødes på det store torv, der ligger mellem Nørre Allé og Blegdamsvej. I gamle dage blev pladsen brugt til kvægtorv, og pladsen er opkaldt efter Johannes Døberen, som var kvæghyrdernes skytshelgen.

Midt på pladsen ses Haugen Sørensens vandkunst ” huset der regner”. Der er som regel fuldt af folk på både bænke og caféer på torvet.

Områderne omkring torvet byder også på motiver. Vi kan ikke undgå at se Mærsk tårnet, som er en del af universitetet, og hvor man kan komme indenfor i den store trappehal. Man kan nyde udsigten fra 15. etage.

Der er også gode fotomuligheder i de smalle sidegader og ved Peblingesøen ned mod Dr. Louises bro, hvor de unge hænger ud.

jun
25
man
KFAK-sæsonafslutning i Tivoli
jun 25 kl. 19:00

Traditionen tro slutter vi sæsonen af med et rask lille digitalt fotorally med 5 emner i Tivoli.

Billederne skal være taget samme dag, inden Tivoli lukker.

Kl. 21 mødes vi i Biergarten og ønsker hinanden en god sommer.